verbouwingen, glas en kozijnen, Hoogvliet

Telefoon: 010 - 416 5040

Kozijnen en Deuren

Wij leveren en plaatsen hardhouten kozijnen of indien gewenst in kunststof of aluminium uitgevoerd.

Houten kozijnen en deuren:

Onze kozijnen worden met de meest moderne machines vervaardigd waarna ze in de spuiterij worden voorzien van een grondverf en voorlak.

Waar nodig worden de draairamen en deuren voorgemonteerd voorzien van hang-, en sluitwerk. Op lokatie worden de bestaande kozijnen verwijderd en nieuwe geplaatst waarna er ook isolerende beglazing wordt geplaatst. Daarna kunnen wij ook het schilderwerk voor u verzorgen. Al het gebruikte hout is voorzien van het FGS keurmerk.

Kunststof kozijnen en deuren:

De door ons geleverde kunststof kozijnen zijn van AKH Gevel elementen waarvan wij dealer zijn. De kozijnen worden vervaardigd van duurzame  kunststof met een grote variatie in design en een ruime keuze in kleur. Het heeft de uitstraling van hout met de voordelen van kunststof.Neem de Cube Aliance, een kozijn met een markant en hoekig design. Het bevat horizontale en verticale verbindingen, die de uitstraling geven van een authentiek houten kozijn. Dit in combinatie met houtnerf folie, creëer je een optimale houtlook en profiteert U toch van alle voordelen die kunststof kozijnen U bieden.

Kunststof is duurzaam, onderhoudsvriendelijk en zeer goed isolerend.

De kunststof kozijnen hebben een lange levensduur en zijn 30 minuten brandwerend (EW30 klassering). Optimale houtlook met nerf structuur in renolit folie en inbraakwerendheidsklasse 2 volgens NEN 5096.

 

Comments are closed.