verbouwingen, glas en kozijnen, Hoogvliet

Telefoon: 010 - 416 5040

Verbouwen & Renoveren

Het verbouwen of renoveren van de woning staat bovenaan het wensenlijstje van veel mensen. Delta-Groep begrijpt dat als geen ander en wil u daarin ondersteunen. Van kleine aanpassingen tot grote, duurzame renovatie; van het aanbrengen van vloerverwarming tot het aanpassen van de woning voor levensloopbestendig wonen, het is bij ons allemaal mogelijk.

Wat komt er allemaal bij kijken en wat wilt u verbouwen of opknappen. De woning uitbreiden of een dakkapel. Kozijnen of deuren vervangen. De woning isoleren of nieuw isolatie glas HR++. Uw badkamer of toilet  verbouwen. Behangen schilderen noemt u maar op. Dan is een goed plan maken van groot belang. Het bespaart niet alleen kosten maar u heeft ook een planning waarmee u van start kunt gaan.

Het goed op elkaar afstemmen van wanneer wie wat doet versnelt alleen maar. Hierdoor zit u niet onnodig lang in een bouwerij.

Heeft u bouw of verbouw plannen neem dan eens contact met ons op en maak een afspraak. Wij kunnen u dan adviseren en een gerichte offerte voor u uitbrengen.

Zijn er bijvoorbeeld bepaalde zaken die u zelf zou willen doen dan is dit bespreekbaar. Dit zal dan in de offerte in mindering worden gebracht en bespaart u kosten.

Uiteraard is het gesprek geheel vrijblijvend en zijn er geen kosten aan verbonden. Verder verwijzen wij u naar de foto galerij waar we een kleine greep van werken hebben vermeld.

Wij hopen u als klant te mogen begroeten.

 

 

Comments are closed.